Hamza till Mr Ringside: ”Ska ta hem bältet till Sverige”

12167990_10205870861542955_240439251_nHamza Bougamza är en av de verkligt stora profilerna på herrsidan inom svensk thaiboxning. Det slår alltid gnistor om den här killen när han går i ringen.

Snart står Hamza inför en grym uppgift.

En titelfight i Malaysia.

– Det är dags att ta hem ett bälte till Sverige, säger Hamza Bougamza till Mr Ringside.

– Snart är det dags att dra till Thailand,  nästa månad och där träna inför en stor fight den 5 december i Malaysia. Där jag Fightas om WMC världsmästar titeln mot nån grym fighter från Skottland. (Craig Dickinson). Det blir många bra namn på galan som tex legenden Saenchai som går huvudmatchen på kortet, han är absolut en av mina favoritfighters och det kommer vara skitkul att fightas på samma kort som en av mina idoler.

Jag känner mig bra och stark tränar mycket. Just nu är det en hel del på gång min karriär, känns som att den kommer få en fartfylld avslutning på 2015. Annars så är det som vanligt,  jag jobbar hårt tills den dagen jag inte kommer behöva en introducering längre…

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.