Sandra Bengtsson inför titelfighten: ”Tävlingshungern börjar infinna sig”

12167077_909141499177992_1401330264_nDet börjar närma sig matchdags för Sandra Bengtsson. Titelfight mot Ashley Gilson i Borlänge. Och till hjälp att fixa matchflätorna har hon en annan klassfighter, Jenny Krigsman (bilden).

Mr Ringside får den här rapporten från en laddad blågul fighter:

”Dagen innan match. Börjar så klart denna dagen med det viktigaste. Håret! Matchflätorna måste på plats, först då, då är man redo, till det har jag den alltid lika pålitliga och duktiga Jenny Krigsman till hjälp..

Om några timmar åker vi upp till Borlänge då invägningen kommer vara redan ikväll. Så då får jag en chans att se min motståndare på nära håll.. Ashley Gilson, jag vet inte så mycket om henne. Hon ska vara en K1 fighter och det lilla jag sett av henne så har hon också en snabbare stil. Hon ska även vara belgisk mästarinna, så jag förväntar mig en bra match med tufft motstånd.
Det är en titelmatch, min första, så det ska bli jäkligt spännande. Titeln vi fightas om är WKN international title kickboxning.

Formen känns bra, kroppen känns bra och nu när flätorna också är på plats så börjar även tävlingshungern infinna sig. Det enda som återstår nu är att packa och sedan fightas mot rastlösheten några timmar. Smiley smile”

Mr Ringside önskar Sandra lycka till i lördagens titelfight.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.