Sandra Bengtsson efter titelsegern: ”Otroligt glad”

12170271_910134225745386_790900696_nSandra Bengtsson upplevde i går kanske karriärens höjdpunkt. Hon vann ett hett efterlängtat titelbälte i den stora K1-galan Borlänge. I fighten mot den tuffa belgiskan Ashley Gilson.

Sandra Bengtsson säger till Mr Ringside:

”Runt 21:00 i går kväll gick jag min match mot belgiska Ashley Gilson. En titelmatch som varit planerad sen lång tid tillbaka.
Min första titelmatch och förväntningarna har varit stora. Efter tre ronder så var det också jag som stod som vinnare. Dock så var det någonting som fattades, den där känslan, tävlingshungern. Jag tyckte aldrig att jag riktigt hittade mitt flow i matchen och är därför inte helt nöjd med min prestation. Tyckte jag dumkrigade lite för mycket. Självklart är jag otroligt glad över matchen och att jag vann men lite bakläxa ger jag mig själv på själva utförandet.
Nu ska jag hem och njuta av segern innan jag börjar fokusera på bättring och nordiska mästerskapet om går i november.
Det har hur som helst varit en otroligt rolig helg med en bra gala och jag är mycket tacksam till WKN och Tommy Munther på ringfight som gav mig chansen att fightas om titel. Likaså tack till min sponsor muaythaistore.se och alla på OneChai, tränare och vänner som ständigt kämpar och står vid min sida”.

På bilden ser vi Sandra tillsammans med huvudtränaren Peter Wetzelmayr huvudtränare. Lördagens gala ingick i World Kickboxing Networks världsserie ”Simply the best”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.