Hetsigt värre inför ”Mad dogs” comeback

Reza ”Mad dog” Madadi, 37, gör i kväll comeback i UFC-buren. Drygt två år efter han att dömdes till ett år och nio månaders fängelse för en väskkupp där man kom över lyxväskor för 1,5 miljoner. I kväll mot Norman Parke, vid en UFC-gala i Dublin, har Madadi miljoner skäl att gå segrande ur fighten.

– Jag är otroligt sugen samtidigt som jag självklart är nervös. Men det är man alltid, det ska man vara. Gud vet min längtan, den är enorm, säger Madadi till Aftonbladet.

I flera månader har de båda fighterna hetsat varandra med diverse förolämpningar. Norman Parke riktar in sig på Reza Madadis tid i fängelse och föreslår bland annat Akons ”Locked up” som inmarschlåt. Men det senaste ordkriget har haft grova sexuella anspelningar.

När de de båda möttes på invägningen under fredagskvällen kokade Reza Madadi över när Norman Parke tog fram en damväska på podiet och kastade den mot svensken med tydlig hänvisning till stölddomen.

Även Madadi har gått ut hårt i sitt trash talk.
– Vi i Sverige är mer så att man inte ska sticka ut, man ska inte göra fel, vi har inte det i oss. Men jag älskar att sticka ut, jag älskar att göra sådana här grejer. Jag älskar att vara aggressiv på invägningar och så. Det säljer och publiken vill se det. Hata mig eller älska mig, men man vill se den här matchen. Så är det, säger han till Aftonbladet.
Madadi är 37 år och måste vinna för att på allvar hänga kvar i UFC, hans motståndare har två raka förluster och även han kniven mot strupen.
– Jag har inte ålderspanik. Jag går in och har kul, det finns miljontals människor som drömmer om det jag gör. Jag gör det utan panik och press, med allt jag gått igenom så är det här en bonus för mig. Vinst eller förlust, viktigast är att jag gör en bra match. Allt annat runt omkring är oväsentligt, säger den svenske UFC-fightern till Aftonbladet.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.