Floyd Mayweather vräkte ut dollarsedlar på sexklubb

Boxaren Floyd Mayweather är världens bäst betalde idrottsman och han gör inget för att dölja sin rikedom. Åtskilliga är historierna om hur den amerikanske superstjärnan strör kosing runt om kring sig. Här är det senaste upptåget från Mayweathers sida.

Nyligen intog han tillsammans med 45 vänner en strippklubb i Miami. Mayweather, som nyligen tackade för sig i boxningsringen, hade inte mindre än 50.000 dollar ( i 1-dollarssedlar!)  när han tillsammans med vännerna intog klubben King of Diamonds. Innan besöket på sexklubben hade han köpt in en ny bil, en Bugatti, för den nätta summan av 3,5 miljoner dollar. Ett vittne på klubben konstaterade: ”det blev kastat så mycket pengar att man inte längre kunde se golvet”.

Floyd Mayweather tjänade i maj 2,6 MILJARDER kronor för fighten mot Manny Pacquiao. Han är obesegrad efter 49 raka segermatcher.

Svenske världsmästaren Badou Jacks arbetsgivare är – Floyd Mayweather.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.