Klara försvarar världsstjärnan: ”Han får dansa med sina strippor om han vill”

Klara-Svensson,-leende

The Swedish Princess – Klara Svensson – blir inte upprörd över att Floyd Mayweather Jr dansar med strippor. Foto: Stefan Alfelt

Floyd Mayweather upphör aldrig att förvåna. Idrottsvärldens största penningmaskin har nu orsakat stort rabalder med en ny video. 
Natten mot onsdag la amerikanen upp en ny video där han festar med lättklädda kvinnor och kastar dollarsedlar omkring sig.
På sociala medier får Mayweather kritik från flera olika håll. Nyhetssajten Inquisitr har samlat mängder av reaktioner.
Svenska boxningsstjärnan  Klara Svensson stämmer dock inte in i kritiken utan försvarar i stället amerikanen.
– Han har ju mycket stålar, det vet man ju. Man kan tycka vad man vill om det men han har haft en lång karriär och har tjänat ihop dem på ett smart sätt. Jag kan tycka att han får göra lite som han vill med sina egna pengar, sen om han föredrar nakna strippor så är väl det en personlig preferens. Man kan inte riktigt koppla det till hans boxning. Sen kanske han inte är någon förebild för unga barn och det kanske han inte vill heller. Som sportsman har han all min respekt, säger Svensson till Expressen.

– Kollar man på rockstjärnor så finns det en annan frihet för dem. Det är som att det ska finnas något slags rättvisepatos hos idrottsmän och det är kanske orättvist. Han levererar i ringen och gör det han ska så jag vet inte. Det får nog vara ett individuellt val om man vill vara någon slags förebild vid sidan av. Det känns kanske inte som att han det behovet.
– Om det är några som har ett större behov av att slippa det så är det kanske elitidrottare med tanke på att vi lägger så mycket rutiner i träning och match. Min egen åsikt är att han gör det han ska i ringen och han har all min respekt för det. Jag kan tycka att han får dansa med sina strippor om han vill, säger Klara Svensson till Expressen.

Floyd Mayweathers senaste video

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.