Mästaren Ronda Rousey knockad i superfighten

Ronda Rousey har gått fram som en stenkross i UFC-ringen och många trodde nog att hon skulle inkassera en ny seger i den uppmärksammade titelfighten i Australien mot Holly Holm. Men så blev det inte.  Holly Holm utklassade Ronda Rousey och knockade henne medvetslös i den andra ronden.

Det blev en tuff  första rond för Ronda Rousey, hon fick  emot många slag. Rousey såg helt färdig ut i rondpausen.

MMA-nytt beskriver den avgörande ronden så här: ”I rond två rör sig Holm väldigt bra och håller avståndet från ”Rowdy” och blir utklassad på fötterna. Rousey äter en armbåge och blir skakad, sedan äter hon en huvudspark och går i backen, Holm flyger ner och öser ned en drös av slag, tillslut ligger Ronda Rousey medvetslös på mattan och domaren tvingas att bryta matchen.

Vi har en ny kvinnlig bantamviktsmästare i form av den obesegrade Holly ”The Preachers Daughter” Holm (10-0).”

Resultat: Holly Holm besegrade Ronda Rousey via KO i rond 2 (0:5).

Det här var Ronda Rouseys första förlust på 13 matcher och stjärnan fick enligt uppgift föras till sjukhus efter knocken för vård.
Ronda Rousey har varit UFC:s största och bäst betalda stjärna och även blivit en ikon genom roller i flera filmer. Hon utsågs nyligen till världens bästa kvinnliga idrottare genom alla tider av tv-bolaget ESPN.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.