Lina Skoghagen inför Golden Girl: ”Sjukt taggad”

 

 

12272724_10153763409207743_222693438_n-1

Patricia Berghult har gått över till proffslivet. Nu är det Lina Skoghagen som är Höllvikens affischnamn på den kvinnliga sidan.  Nu närmast på programmet står Golden Girl på programmet för Lina.

– På fredag morgon åker jag till borås med min tränare Jocke Berghult för att delta på Golden girl championship som är en stor tjejturnering. I år är det 12 stycken anmälda i min viktklass vilket är väldigt mycket för en tävling i Sverige så det är riktigt kul!
Jag är grymt taggad inför helgen, Det är i ringen allt som man tränar på sätts på prov och jag ser fram emot tufft motstånd, säger Lina till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.