Cornelia Holm: ”Så jävulskt tungt”

 

12279090_10154065533381992_8017798556456633797_n-1

MMA-fightern Cornelia Holm har så smått börja landa i tankarna efter Europamästerskapet i Birmingham. Hon hade hoppats på guld – nu blev det silver och det är sannerligen inte fy skam. Men Cornelia ställer stora krav på sig själv.

Här levererar härlige fightern Cornelia en rapport till Mr Ringside:

”En vinst och en förlust. Enkel sammanfattning av mina dagar i Birmingham. En förlust… Så jävulskt tungt. Det spelar ingen roll att det var i en final på ett mästerskap, en förlust är vad det är och besvikelsen stor.
”Men du lär dig och utvecklas fortfarande”, säger folk till mig och jag hör vad de säger men är en lite för dålig förlorare för att se det positivt just nu. Däremot vet jag ju att jag har utvecklats mycket bara sen VM och kommer fortsätta med det. Spikrakt uppåt om jag får bestämma. Vissa platåer får man räkna med har Jocke sagt till mig, man har tur om man slipper dalarna. Och han har såklart rätt! Jag har en himla tur som har en så klok och duktig coach, tack till dig! Jag vill också passa på att tacka alla andra som stöttat mig inför EM – vänner, familj, hela GBGMMA, Locals Apparel, BSV och min fantastiska vän (tillika sponsor) FatAce aka Karl-Axel Styrman”.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.