Pållan Carlsson inför fighten i Finland: ”Nu kör vi”

12346701_10156232019425125_722729622_nPållan Carlsson är en stor profil i kampsports-Sverige. Hon är en fighter som alltid bjuder på härliga matcher. Nu drar hon till Finland för en tuff utmaning. Lita på att Pållan brinner av revanschbegär.

Pållan till Mr Ringside:

”Är nu på väg till Finland för att gå match mot Mirka Salonen 54kg IFMA så det blir med armbågar och knän mot huvudet, så det blir kul. Detta kommer äga rum på Janne Ollonen minnesgala som tyvärr gick bort för några veckor sedan. Ser fram emot matchen då jag har mött Mirka tidigare och blev då förlust för mig. Så nu satsas det på vinst för min del.
Även kul att gå in i ringen igen för nu var det ett tag sedan. Kom in i en liten dipp efter hemkomsten från Thailand, men börjar komma tillbaka.  Så detta ska bli kul, alltid roligt att åka iväg med min kära klubb Slagskeppet som alltid finns där för en. Nu kör vi”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.