Pållan Carlsson: ”Mitt mentala svek mig”

12348722_10156234309675125_58486548_nThaifightern Pållan Carlsson åkte till Tammerfors, Finland, med siktet att ta revansch på Mirka Salonen. Så blev det tyvärr inte. Det blev förlust.

Pållan säger till Mr Ringside:

”Känslan att vara på plats i ringen både kroppsligt och mentalt är ju det man vill och strävar efter. Den känsla är underbar.
Så blev det tyvärr inte för mig idag, mitt mentala svek mig. Så det blir att träna mer på den saken helt klart. Är på god väg då jag och tre vänner från klubben har genom sponsring från vår klubb gått två otroligt givande kurser som Raymond Alhgren har hållit. Fått grymma redskap att jobba med, behöver för min del slipa lite mer på dem. Så ser nu när den värsta besvikelsen på mig själv har lagt sig att träna mer och hårdare på både kropp och knopp till nästa match.
Positivt är att det samlades in 14.000 till Ollonens familj.
Vill passa på här att tacka mina vänner som skickar pepp både innan match och efter, det värmer och går rätt in i hjärtat.
Så tack för det.
Tack till coacherna Teemu och Rikard för ert stöd på plats och Jacob som gjorde en grym match idag2.. Tack till vår egen pappa för Slagskeppet Peter Lööf som ställt upp för mig i allt från att hänga i bastun till nits hållning.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.