Gäddan om tysk utmaning: ”Han får passa sig”

Adrian "Gäddan" Granat har blivit hett stoff i Tyskland med den här videon där han utmanar tyske WBO-europamästaren Michael Wallisch. "Du säger du är bäst i Tyskland. Det är fel. Jag är bäst", säger Gäddan och erbjuder sig att boxas gratis om titeln.

Tungviktaren Adrian ”Gäddan” Granat, 24, är på väg att bli stor i Tyskland. Gäddan bor och tränar numera i Hamburg. I dag ligger en nätartikel som handlar om Gäddan i topp på Bild. Tysklands största tidning.

Gäddan säger sig inte ha något emot att möta Michael Wallisch.

– Folk får passa sig i Tyskland och inte nu springa och säga dom är bäst och så, det går inte, då är det upp till bevis. Jag möter gärna Wallisch, sen tar jag Otto Wallin.

Granat låter nävarna tala. Nio av segermatcherna har han vunnit på ko. Utanför ringen bjuder han gärna på fräcka uttalanden.

Ett möte mellan de här båda tungviktarna skulle bli en höjdare som jag tror att Gäddan drar sig segrande ur. Den 30-årige tysken är obesegrad efter 16 matcher. Gäddan har tio raka vinster och boxas nästa gång den 12 mars i Paris.

Wallisch håller EM-titeln, WBO-versionen.10418150_796811343711545_929216033913505939_n

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.