Erica Björnestrand inför SM: ”Känner ökad hunger och motivation”

12540066_10208764942463936_315082028_nErica Björnestrand är en stor profil i svensk thaiboxning.  Just nu taggar hon upp inför SM i februari nästa månad. Det är sju tjejer i klassen. Isa Tidblad Keskikangas får väl gälla som favorit. Men Erica tänker fightas om segern.

Erica till Mr Ringside:

”Så här några veckor före SM börjar det kännas att det snart är dags för match och med det ökar både tävlingshungern, motivationen och formen. Snart ska jag få göra det jag älskar mest, gå upp i ringen och ha kul!

Det är även riktigt kul att se att antalet deltagare ökat i år och vi är sju stycken i min viktklass. En del av tjejerna har jag mött tidigare och känner samtidigt som några nya namn dykt upp så det blir spännande. Dessutom ser jag fram emot att få slåss om en plats på något så stort som ett VM på hemmaplan. Riktigt kul för svensk thaiboxning!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.