Wilder: ”Min högra hand är ett monster” (se matchen här)

Obesegrade amerikanen, WBC-mästaren Deontay Wilder, hade som väntat inga problem att besegra Artur Szpilka. Den polske utmanaren var chanslös mot Wilder.
Slutet kom i den nionde ronden. En stenhård höger resulterade i att polacken låg utslagen i flera minuter.
– Jag är en farlig figher! Min högra hand är ett monster, sa Deontay Wilder efteråt.
Världsmästaren i WBO och WBA, britten Tyson Fury satt vid ringside och han  gav sig direkt in i ett trash talk med Wilder.
– När som helst, var som helst! sa Fury.
– Som jag gjorde med Klitschko kommer jag göra med dig, fortsatte han.

En match mellan Wilder och Fury är naturligtvis den fight som boxningsvärlden just nu vill ha. Ett möte mellan två obesegrade mästare.

Deontay Wilder har 36 raka vinster, varav 35 på knockout.

2 kommentarer till “Wilder: ”Min högra hand är ett monster” (se matchen här)”

 1. Peter
  24 januari 2016 kl 10:41 #

  Chanslös? lite väl överdrivet va? Såg du matchen ens? Wilder sa själv efteråt att han inte kom åt honom och att han fick ta emot ganska mycket smällar, på grund av Szpilkas annorlunda stil fick han ha tålamod och det var relativt jämnt poängmässigt fram till slutet av 9:nde ronden.. När den förödande knockauten till slut kom….Så din beskriving känner jag inte igen alls.

  • Alexander Johnsson
   30 januari 2016 kl 10:40 #

   De flesta som sett matchen skulle nog kalla den helt jämn. Somliga (exempelvis Scott Christ på Bad Left Hook) tyckte t.o.m att Szpilka var i ledning när knockouten skedde. Två av poängdomarna vid ringside hade givetvis Wilder i stor ledning, men det var de väl betalada för att tycka, haha.

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.