Yigit bryter med sin tränare för den turkiska flaggan

Anthony Yigit hade en t-shirt med den turkiska flaggan på sig under inmarschen inför matchen mot DeMarcus Corley i Nyköping. Därför bryter nu han och hans tränare med varandra. Foto: Stefan Alfelt

Anthony Yigit har brutit med sin tränare Vassili Boguslavski som hade synpunkter på att Anthony hade en t-shirt med turkiska flaggan på sig inför sin senaste match i Nyköping.

Nu kommenterar Yigit situationen med:

”Som ni vet så har jag bestämt att avsluta mitt sammarbete med min förra tränare. Personligen tycker jag att hela det här ämnet är absurt så det här är enda gången jag kommer prata om det. Kort sagt så fick jag valet att antingen sluta representera mig (min turkiska sida) eller så får jag söka en ny tränare. Mitt val var att inte glömma varifrån jag kommer och vem jag är. En turkisk svenne eller en svensk turk, ryss, finsk. Kalla det vad ni vill men jag heter Anthony Yigit. Jag är varken mer eller mindre än någon annan och jag ska inte behöva bli behandlad efter varifrån jag kommer. Jag tackar Valle för träningen och utvecklingen vi uppnått tillsammans. Nu lämnar vi det här och går vidare. Jag hoppas kunna få bjuda på fler grymma shower i framtiden till alla mina fans från alla hörn o kanter på jorden!
Big Love!”

Anthony har tagit många kliv framåt de senaste åren och han har de senaste åren ständigt hyllat hans samarbete med Boguslavski på Teneriffa.

Vad som händer nu får vi se. Det skulle vara synd om en så lovande karriär som Anthony Yigits bromsas upp av som det verkar onödiga meningsskiljaktigheter.

En kommentar till “Yigit bryter med sin tränare för den turkiska flaggan”

  1. Hosting
    29 december 2016 kl 03:42 #

    Lennox Lewis brot sonder Mike Tyson med sin vansterjabb i Memphis. Vladimir Klytjko har krossat motstandare i drygt ett artionde med sin precisa langa vanster.

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.