Storfavoriten Sofia Olofsson: ”VM är inte i mitt huvud”

 

12575885_10154546385416393_639609701_n

26-åriga Sofia Olofsson – på bilden med sin tränare Lex – får gälla som storfavorit på SM i – 54-kilosklassen nästa månad i Varberg. I fjor vann hon World Cup i Thailand och hon har siktet inställt på VM i maj som går i Jönköping. Det är fyra tjejer i klassen och normalt är det ingen som rår på Sofia Olofsson

Sofia till Mr Ringside:

”Inför SM känns formen bra, just nu är jag inne i en period där jag lär mig nya saker varje pass och jag kan tillämpa det jag lär mig väldigt fort, vilket känns otroligt roligt. Mina konkurenter i SM är bra allihopa då dom är anmälda. Så det är alltid tufft med ett SM, då det är landslagsuttagning på samma gång. VM är inte i mitt huvud just nu då det är fullt fokus på SM”.

Övriga i klassen:

Linda Åhlström
Ålder: 28
Klubb: Karlstad Muay Thai IF
Anna Höglund
Ålder: 28
Klubb: BK Slagskeppet Muay Thai
Claudia Sendlak
Ålder: 19
Klubb: Halmstad Muay Thai IF

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.