Klart med Las Vegas-fight för Latifi

Det är snabba ryck för Ilir Latifi, MMA-fightern från Rosengård, Malmö. Det har bara gått två veckor sedan han vann UFC-matchen mot amerikanen Sean O’Connell efter 30 sekunder. Nu har svensken redan fått en ny match.

Lyftkranen fåra Rosengård kommer att möta amerikanen Gian Villante under UFC 196: dos Anjos vs. McGregor den 5 mars i Las Vegas. Det kan Aftonbladet avslöja.
– Det känns nice. Kul. Det är lika bra att köra på nu, säger Latifi till Aftonbladet.
– Kroppen har känts bra och jag har liksom hållit i gång. Jag fick den här möjligheten med den här matchen så jag ser det som ett steg mot mitt huvudmål.
– Jag är redan i bra form och jag har inte dragit på mig några skador under matchen. Det är alltid skönt med lite längre återhämtning och semester, men ibland finns inte tid för semester. Man måste ta de chanser man får. Jag tar den och kör, det finns inte tid att tänka, säger Latifi till Aftonbladet.

Efter sin senaste segermatch förklarade Latifi att han gärna vill fightas i Malmö.

Men nästa fight kommer alltså att gå i Las Vegas.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.