Lucy Wildheart efter guldet: ”Jag har verkligen längtat”

12650320_933319843431415_1191752007_nLucy Wildheart från Kalvhagen, Stockholm, svarade för en liten knall då hon besegrade favoriten, den rutinerade Jelena Jelic vid Sydsvenska Mästerskapen i Malmö.

Lucy vann den jämna finalfighten med domarsiffrorna 2-1.

Lucy till Mr Ringside:

”Sydsvensk Mästare 60kg 2016. Jag har verkligen längtat efter den här tävlingen. Att få chans att möta Jelena Jelic, som i mina ögon är en rejält rutinerad boxare med stora meriter på sin lista. Respekt!

Jag är enormt tacksam till er som kommer fram och ger mig positiv feedback för min utveckling. Att jag är explosiv, rör mig kontrollerat och stabilt, att jag slår smart och hårt. Den bästa feedbacken, som värmde hela mitt hjärta kom när jag fick höra mitt namn uppe ringen och tillgavs priset som bästa damboxare. ”…och nu till priset man kan gråta över”. Då kände jag mig stolt. Detta är bara början.

Nästa tävling ser jag fram emot och den kommer äga rum i Tyskland. Vi är ett lag som åker dit. Min motståndare har dubbelt så många matcher som jag.

Siktet är högt inställt. Lets go!”

På bilden ser vi Lucy Wildheart med en annan guldmedaljör,. Höllvikens Lina Skoghagen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.