Lucy Wildheart på nya äventyr: ”Ser fram emot att bo på ett gammalt fängelse…”

12660203_935331499896916_1197858967_nStockholmstjejen Lucy Wildheart är en spännande boxare som garanterat kommer gå långt. Nyligen vann hon guld på Sydsvenska Mästerskapen.

Nu laddar hon för nya äventyr.

Här kommer en färsk rapport från Lucy

”Planet har landat. Finland, Helsingfors. Ett av mina favoritställen och jag kan inte förklara varför. Kaffet är utsökt! Tillsammans med Sara Svensson (Skurup kick och boxningsklubb) och hennes nya tränare (Sami Sellan) kommer vi spendera tre heldagar med fokus på sparring med duktiga finskor. Finland levererar alltid. Jag ser fram emot att bo på ett gammalt fängelse här i trakten.

Men så snart vi sparrat klart bär det hemåt och fortsatt smart träning med mina coacher för att åka till Tyskland och tävla den 20 februari. Där kommer jag att möta en tjej som har dubbelt så många matcher som jag och… som alla vet slår tyskarna många slag, så det gäller att toppa sina knytnävar tills dess.

Helgen därpå åker jag ev. ner till Danmark för att träna med Mario (som coachade mig till vinst i Sydsvenska Mästerskapen förra helgen). Då blir det till att förbereda mig för att boxa på ”hemmaplan” i Växjö den 5 mars.

Livet är för kort för att ha tråkigt, nu kör vi!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.