Johanna Rydberg efter revanschen och femte SM-guldet: ”Så jävla glad”

12675148_10153670237681743_626897695_o

Femte SM-guldet.  Johanna Rydberg jublade i högan sky efter segern över Therese Gunnarsson i SM-finalen i thaiboxning. Helsingborgsderbyt blev precis så spännande som vi hade förväntat oss. Matchen var jämn fram till sista ronden, då satte Rydberg in den högsta växeln och vann ronden klart.

Men varningen till Johanna i slutsekunderna (spark mot huvudet) gjorde ändå utgången spännande. Seger för Johanna Rydberg och nu väntar VM i maj i Jönköping.

Johanna Rydberg säger direkt efter segern till Mr Ringside:

”Mitt femte SM-guld, har känt mig så bra under hela turneringen, verkligen hittat mig själv och min thaiboxning igen, det har varit ren glädje. Har haft ett år utan thaiboxtävlingar och det verkar ha varit så bra för mig, är så jävla glad och kul att få revansch mot Therese som jag förlorade mot förra året!
Yippiekayeyo”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.