Otto Wallin: ”Fantastiskt att få boxas på Hovet”

11880365_1047501691975841_2305701446929572737_n

Otto Wallin, (14–0) ställs den 23 april på Hovet i Stockholm mot Irineu Beato Costa Junior (19–6). Klassisk mark där många svenskar, inte minst Ingemar Johansson, har firat stora triumfer.

– Det var fantastiskt att boxas i Sverige förra året och att fightas i Stockholm på Hovet är ännu bättre. Arenan har en bra historia när det gäller proffsboxning och jag är upphetsad över att vara en del av denna gala, säger Otto Wallin, 25.

Det är ingen dålig motståndare som Wallin ställs mot. Costa Junior har 17 ko på sina 19 vinster.

– Han är en erfaren kille som har mött många duktiga motståndare och han kan slå. Men jag är är säker på att jag tillsammans med min coach Joey Gamache kommer ha en bra plan för att besegra honom, säger Otto Wallin, som har spenderat de sex senaste veckorna i London där han har sparrat mot OS-guldmedaljören Anthony Joshua.

– Det har varit den bästa sparring jag har kunnat tänka mig och ett bra test på var jag står mot de bästa i tungviktsdivisionen, säger Otto Wallin.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.