Sven Fornling: ”Jag vägrar att förlora”

11156197_983532895039388_8857192928124439461_nSven Fornling från Malmö har som bekant lämnat Armand boxpromotion för ECB i Tyskland och den 24 april debuterar han för sitt nya stall vid en välgörenhetsgala i Hamburg.  Sven möter då Leo Tchoula (9–14).  Fornling är obesegrad efter nio matcher.

Sven Fornling till Mr Ringside:

”Jag är i Hamburg nu på ett tre veckors träningsläger inför min nästa fight (söndag 24 april). Det har hittills varit ett stenhårt camp med tre inhyrda sparringpartners som växlas om med mig i ringen, de gör alla sitt bästa för att sänka mig men jag bjuder inte på något! Skillnaden mot detta och tidigare läger är att jag nu har ett team bakom mig som på alla sätt hjälper mig att pressa den viktiga extra ronden varje pass.

Inför fighten känns allt bra, äntligen får jag känna på en fight på någorlunda distans (8 ronder). Det är toppen, men givetvis kommer jag lägga ner min motståndare så fort jag ser ett tillfälle. Jag har svårt att tänka mig att han orkar hålla mitt tempo i åtta  ronder. Han kommer få finna sig i att inte vinna, för jag vägrar förlora.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.