Otto Wallin vann på teknisk knockout

Tungviktaren Otto Wallin hade ko-blicken påkopplad direkt i matchen mot brasilianaren Irino Beato Costa Jr och slog ner sin sin motståndare direkt i första ronden. Costa synade canvasen en gång till innan ronden var över. I den andra ronden åkte brassen i golvet ytterligare två gånger. I den tredje ronden var fighten över, detta sedan Wallin slagit ner sin motståndare efter 35 sekunder.

Wallin gjorde vad han skulle. Kanske var det här en av hans bättre matcher. Sauerland har matchat sin svenske tungviktare försiktigt – för försiktigt tycker nog en del. Sundvallsgrabben är uppe i 15 raka vinster. Sverige har nu två vassa tungviktare.  Otto Wallin och Adrian Granat. Gäddan Granat vill möta Otto, men det lär dröja innan vi får se en sådan fight.

De båda siktar in sig på att gå titelmatcher.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.