Sandra Godvik på guldjakt i Jönköping

13162118_10153654388603226_1302820648_nSandra Godvik gör sitt första stora internationella mästerskap, men det hindrar inte henne från att ha en tuff målsättning inför VM-thaiboxningarna i Jönköping (start nästa vecka). Sandra jagar en guldmedalj.

Det låter förstås spännande.

Sandra Godvik  till Mr Ringside:

”Formen inför VM känns bra. Hade en grymt bra uppladdningsstart då jag började med tre veckors stenhård träning i Thailand. Sedan nu sista månaden har jag finslipat med mina tränare Stefan Hagberg i thaiboxning och Matte Sylvan i boxning.

Målet inför VM är så klart en guldmedalj, men jag vet att alla som ställer upp har det målet och eftersom det är mitt första stora mästerskap vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig.
Drömmen och nästa mål efter VM är att spara ihop pengar så jag kan åka till Thailand och stanna en längre period kanske något år och bara få träna och fightas.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.