Mikaela Laurén från London: ”Kommer bättre förberedd än någonsin”

13607702_10154246309213255_1207707536_nMikaela Laurén är sen ett par dagar i London för ett tufft träningsläger. Hon är där för att förbereda sig inför prestigefighten mot Klara Svensson (den 10 september på Hovet).

På bilden ser vi Mikaela tillsammans med vännen och proffsfightern Anthony Yigit.

WBC-världsmästaren Laurén lämnar den här rapporten från den brittiska huvudstaden:

”Sen I torsdags befinner jag mig i London på ett två veckor långt träningsläger för att börja min uppladdning inför duellen mot Klara Svensson den 10 september. Jag har aldrig tagit en match på större allvar och kommer därför förbereda mig hårdare än någonsin.

Det finns inget bättre sätt än att träna brevid min stall-kamrat och nära vän Anthony Yigit. En sån otrolig inspiration för mig. Jag bor hemma hos Anthony under min vistelse här och har tränat sida vid sida med honom för CJ Hussein de senaste dagarna.

Coach CJ har redan en klar plan för hur jag ska lägga upp träningen och min boxning inför nästa match och jag är otroligt taggad och full av självförtroende att jag kommer komma bättre förberedd än någonsin den 10 september. Vi har ytterligare två läger i augusti inplanerade inför matchen,så det kommer bli en stenhård uppladdling men även väldigt spännande och rolig. Längtar redan till den 10 september då jag kommer visa en ny ändå vassare Mikaela i ringen”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.