GGG tror inte på Canelofajt

Mellanviktsvärldsmästaren Gennady ””GGG” Golovkin har tröttnat på att Saul ”Canelo” Alvarez undviker en match mellan de två superstjärnorna.

– För länge sen när vi tränade tillsammans hade jag respekt för honom, säger GGG.

Som ska upp i ringen 10 september mot Kell Brook i O2 i London. En match GGG räknar med att vinna så enkelt att han velat ha en fajt till i år. Mot Canelo, men förhandlingarna går inte bra.

– Han har visat sitt ansikte. Visat stall Golden Boys strategi. Det är inte respekt. Detta är inte bra business. Han bara pratar. Show. Inte på riktigt. Han är inte seriös, bara kommersiell, som cirkus. Så många clowner här, som bara dansar. Så fort vi ger honom ett skrivet kontrakt är det nej. För mycket prat. Han vet att han inte kommer att möta mig. Han vet. Så varför prata? Varför säger du att du ska utmana mig i morgon? Han är inte seriös. Jag vill inte ha prat. De är bara clowner. Jag vet att Canelo inte är redo förrän nästa år, kanske först om fem år. Kanske är det bara så, säger Golovkin irriterat.

 

Synd i så fall. Detta är en av matcherna man verkligen vill se innan det blir för sent. Canelo är bara 26 år men Golovkin är 34 och kan snabbt närma sig slutet på sin fantastiska karriär.

Gennady Golovkin är världsmästare för IBF, IBO, WBA och WBC. Han har matchraden 35–0, 32 KO. Saul Alvarez matchlista imponerar också, 47-1-1, 33 KO.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.