Patricia Berghult: ”Jag var nervös före matchen”

14302652_10154500354498766_1480785848_n

Patricia Berghult laddar inför match.

Det blev som bekant seger för Patricia Berghult redan i den första ronden i lördagens fight på Hovet mot ungerskan Magyar Kinga. Naturligtvis en skön seger för Höllvikenboxaren Patricia.

På bilden ser vi Patricias uppladdning i omklädningsrummet minuterna före fighten.

– Jag var nervös före matchen men jag följde planen och när domaren viftade med händerna att det var slut så kändes det så skönt. Det blir som ett bevis på att man tränat hårt. Jag känner att jag blivit starkare och det kom ut i lördags.

– Jag hoppas på ny match så snart som möjligt, så jag jobbar på med träningen. Vilade igår och vilar idag, sen blir de tillbaka till gymmet och jobba vidare, säger Patricia till Mr Ringside.

Någon nervositet gick dock inte att spåra när Patricia körde igång fighten. Det var fullt ös från start och så blev det också ett slut redan i öppningsronden.

Ungerskan var chanslös när Patricia öppnade det grova artilleriet och ringdomaren bröt helt rätt sekunderna före rondslutet. Berghult imponerade stort under den korta fighten. Det ska bli spännande att följa hennes karriär.

En kommentar till “Patricia Berghult: ”Jag var nervös före matchen””

  1. Åke Sintring
    16 september 2016 kl 19:25 #

    Vad hade den stackars ungerskan i en boxningsring att göra?

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.