”Cyborg” vägde in för mycket mot Lina Länsberg?

Lina Länsberg fick sig en rejäl lektion i lördagens UFC-fight mot Cristine Cyborg Justino. Men nu cirkulerar det rykten om att brasilianskan vägde för mycket.

MMA-nytt skriver om en video som visar Cris Cyborgs invägning, något som har spridit misstankar om att den brasilianska superstjärnan vägt in över den tillåtna viktgränsen (64 kilo).

MMA-nytt skriver:  ”Det fjärde avsnittet av en videoserie som följer Cristine ”Cyborg” Justino får vi bland annat se hur den fruktade brasilianskan väger in sig inför helgens UFC Fight Night 95: Cyborg vs Länsberg. Cyborg Justino tog hem vinsten över Lina Länsberg i svenskans UFC-debut men nu är det flera som ställer sig frågande inför videon som visar att hon vägt in för tung.”

Om ryktet stämmer att Cyborg har vägt in över den tillåtna vikten kan det stå henne dyrt i böter. Det talas om bötesbelopp på mellan 20.000 och 50.000 dollar, pengar som i så fall tillfaller Länsberg. För själva UFC-debuten tjänade Lina Länsberg enligt vissa uppgifter runt en kvarts miljon kronor.

En kommentar till “”Cyborg” vägde in för mycket mot Lina Länsberg?”

  1. Åke Sintring
    25 september 2016 kl 20:33 #

    Brasilianskan såg ju m y c k e t större ut på fotot från invägningen!!

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.