Patricia Berghult efter sjätte proffsvinsten: ”Kör igång mot nya mål”

 

Rumble in Malmö blev för Patricia Berghults del lyckosam. Hon mötte och besegrade polskan Karina Kopinska i en jämn fight.  Sjätte proffsmatchen blev också Patricias tuffaste. Polskan hade inte någon respekt för sin svenske motståndare. Berghult fick sannerligen jobba hårt i alla de sex ronderna. 

Patricia börjar känna sig varm som proffs. Hon stegade in mot ringen med ett stort leende. Första proffsfighten på hemmaplan, men säkert inte den sista. Tyska ECB gillade Baltiska Hallen. Synd bara att stallets svenske stjärna blev knockad. Efter poängsegern har det blivit ett par dagars vila, men Patricia kör snart igång träningen igen.

”Förberedelserna kändes bra, jag har ju inte boxat sen december så jag såg fram emot matchen. Samtidigt som de skulle bli kul att boxa så var man ju nervös. Man vill ju alltid visa extra när de är på hemmaplan och alla man känner är där och hejar. I det stora hela är jag nöjd med min insats men självklart är det saker man måste bli bättre och jobba mer på, vilket vi har pratat om. Just nu blir de lite tvångsvila haha (skämt och sudo), sen kör vi igång igen mot nya matcher och nya mål, säger Patricia Berghult till Mr Ringside.

Kapinska (8-16-3) har tidigare besegrat två svenskor (Anna Donatella Hultin och Angelique Hernandez.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.