Laurén efter den inställda VM-matchen: ”Tror hon ljuger”

 

Det blir ingen VM-match för Mikaela Laurén den 22 april.

WBC-mästaren,  polskan Ewa Piatkowska, drar sig ur matchen i Sundsvall. Hon skyller på en ryggskada. Men Mikaela tror inte ett dugg på hennes förklaring.

Mikaela säger till Mr Ringside:

”Det är ett otroligt tungt besked att min VM match har blivit uppskjuten på obestämd tid. Personligen så tror jag att hon ljuger och skyller på skada för att köpa sig mer tid och kanske hoppas på att matchen mellan oss aldrig blir av. Jag tror att hon är livrädd att kliva in i ringen emot mig och bara har väntat på att komma med en ursäkt. Först så klagade hon på armbågen och nu är det ryggen. Att få ett fejkat läkarintyg i Polen tror jag inte är speciellt svårt.

Jag får försöka se det som ett smicker att hon inte vågar möta mig men det är otroligt tröttsamt och ledsamt med inställda matcher så nära inpå. Jag har verkligen satsat 100 % och aldrig varit mer förberedd. Jag har tagit in sparringpartners från Polen, Frankrike, England, Västerås, Malmö och Stockholm och aldrig toppat formen så bra som nu. Var otroligt taggad och redo att kliva in i ringen och ta tillbaka min titel som polskan fått ”låna”, då jag var tvungen att ifrånsåga mig den i höstas. Men jag ska hålla huvudet högt och titeln ska bli min i sinom tid. Hon kommer bara få betala dubbelt för detta när hon väl vågar (måste) kliva in i ringen mot mig. Man kan skylla på skada en gång men inte två gånger. Jag kommer kliva in i ringen den 22 april i Sundsvall men vet inte mot vem än. Kommer se det som ett utmärkt tillfälle att våga prova lite nya saker istället och bara försöka njuta i ringen. Och den som väntar på något  gott väntar aldrig för länge 😉”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.