Badou Jack mot Cleverly i Las Vegas

26 augusti vänder vi blicken mot Las Vegas, inte bara för att se supermatchen Floyd Mayweather versus UFC-stjärnan Conan McGregor. För svenskt vidkommande är det matchen mellan Badou Jack och Nathan Cleverly som kittlar mest. WBA – standard versionen – mästaren i lätt tungvikt Nathan Cleverly kommer att försvara titeln mot Badou Jack i en förmatch på T-Mobile Arena i Las Vegas. I torsdags kom det definitiva beskedet om att matchen blir av. Sedan en längre har det varit klart att Jack ska gå på supergalan.

Cleverly, 30–3, har inte boxats sedan segern över Jürgen Brähmer i oktober i fjol.

Badou Jack, 21–1–2, boxade oavgjort mot James DeGale i januari i vad som var svenskens sista match i supermellanvikt. Matchen mot Cleverly är hans första i lätt tungvikt. Mr Ringside kommer att hårdbevaka den här fighten. Kanske den största en svensk har varit inblandad i sedan Ingos tre VM-matcher mot Floyd Patterson (1959–1961).

En kommentar till “Badou Jack mot Cleverly i Las Vegas”

  1. Åke Sintring
    20 augusti 2017 kl 12:00 #

    Om ni nu ”hårdbevakar” matchen, varför redogör ni då inte, till att börja med, för Cleverlys matchlista? Vilka är hans senaste matcher? Och vilka andra toppboxare finns i den lätta tungvikten?

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.