Otto Wallin boxas i Berlin

Nu är det klart vem tungviktaren Otto Wallin möter i sin nästa fight. Otto, som numera har New York som träningsbas, ställs mot tysken Timur  Stark (8-2). Det bör inte vara någon större risk för svensken att ta sig an tysken den 9 september i World Boxing Super Series-galan i Max-Schmeling-Halle i Berlin. Otto har vunnit alla sina 18 matcher. 12 av dessa på ko och tko.

26-årige Wallin gick sin senaste match i april hemma i Sundsvall då han vann WBA:s kontinentala titel mot Gianluca Mandras.

– Det känns stort att vara med på ett så stort kort som World Boxing Super series. Jag är i fin form, jag har jobbat hårt sen min senaste fight. Skillnaden den här gången är att jag har  tränat i New York och fått mycket god sparring, säger Otto Wallin.

Timur Stark konstaterar att ”the fight will not go the distance” (10 ronder). Vi får väl se. Otto är klart bättre än Stark och bör i alla fall ro hem en poängvinst. Om han nu inte stoppar tysken.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.