Patricia Berghult skrev på för Kamran i Örebro

Det har legat i luften en längre tid men nu är det klart. Patricia Berghult har signerat ett kontrakt med promotorn Kamran Kabinejad, i Fightlife promotion i Örerbro.

– Nu tar jag ett nytt steg i proffskarriären. Har skrivit ett långtidskontrakt med Kamran och det känns hur bra som helst, säger Patricia.

Hon har en fin amatörkarriär bakom sig i Höllviken, där hon varit klubbkamrat med Klara Svensson. Patricia gjorde sin proffsdebut 2015 är är uppe i nio raka vinster.

Senast hon fightades var i slutet av november då hon besegrade Sylwia Maksym. Patricia blev dock fotskadad i den matchen och ∂et lär dröj några måndader innan hon åter går i ringen.

– Vi har sen en tid haft ett gott samarbete med Kamran och vi ser fram emot jakten på mästarbälten, säger Jocke Berghult, Patricias tränare och pappa.

 

En kommentar till “Patricia Berghult skrev på för Kamran i Örebro”

  1. Mats E Johansson
    20 januari 2018 kl 06:05 #

    Mycket roligt! Var självfallet på plats vid ringside på Tegelbruket den 25:e november och såg denna mycket talangfulla tjej göra en fin match. Patricia har alla möjligheter att gå mycket långt i sin karriär…

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.