Yigits andra proffsmatch

Anthony-Yigit

Anthony Yigit går i kväll sin andra match som proffs på en Sauerlandgala i Hamburg. Foto: Photo Wende

Anthony Yigit går i kväll (lördag) i Hamburg sin andra match som professionell boxare. Den svenske welterviktaren vägde in på 65,3 kg. Lite lättare än motståndaren, vitryssen Andrei Hramyka, som vägde 66,2 kg. Matchen går över fyra ronder.

Stall Sauerland har stora förväntningar på Anthony. Tyskarna fastnade för honom under OS i London förra året där den då 20-årige stockholmaren blev utslagen i åttondelsfinalen i lätt weltervikt mot en av de stora favoriterna,  Denys Berintjyk från Ukraina. Yigit gjorde en oerhört bra match men förlorade med knappast möjliga marginal, 23–24. Berintjyk tog sig till OS-finalen där han förlorade klart mot kubanen Roniel Iglesisas.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.