En match att längta efter

Fjorårets kampsportsbevakning slutade för min del med den stora MMA-galan på Amiralen i Malmö i slutet av december. Jag skrev då i Kvällsposten en krönika över ett uppslag om Lina Akhtar Länsberg versus Pannie Kianzad.

Det var en match som hade allt i fråga om fart, fajt och spänning.

Pannie vann, men det förtjänar påpekas att båda tjejerna gjorde bra ifrån sig. Så här i aprilsolskenet sitter jag och längtar efter att se en returmatch mellan Pannie och Lina. Nu tror jag dock att det kommer dröja ett tag innan en eventuell match mellan de båda blir aktuell.

Pannie har alla förutsättningar till en lysande karriär. Förutom att hon är en bra fajter har hon karisma. Det ska bli fantastisk kul att få följa hennes framfart i buren.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.