Lina har redan laddat nävarna

När jag skriver det här inlägget skiner solen från en klarblå himmel. Våren har på allvar gjort entré.

Men för en hårt satsande fighter finns det inte tid för att  njuta av sol och fågelkvitter.

1 juni, på Amiralen i Malmö, arrangeras Trophy MMA 2.

Jag räknar med att få se en ny vass gala.

I december hade Lina Akhtar Länsberg och Pannie Kianza en grym fight.

Den här gången ställs Lina mot en danska, Maria Hougaard Djursaa (4–4).

– Det ska få bli fantastiskt kul att få fightas i juni.  Jag promenerar ofta förbi Amiralen och biter mig i knogarna redan nu. Jag har faktiskt inte så stor koll på min motståndare. Jag hoppas innerligt att det blir en riktig slagsmålsmatch, för det är så sjukt roligt.

När Lina mötte Pannie i slutet av december blev det en tuff match.

– Jag möter självklart gärna Pannie igen. Som alla vet var domarens beslut att bryta matchen när fem sekunder var kvar inte helt självklart och det hade därför gjort det ännu roligare att få en revansch. Framför allt älskar jag att slåss som Pannie och jag gjorde och jag gör det gärna igen.

Lina är redan taggad och det lovar onekligen gott inför galan den 1 juni. Mr Ringside kommer givetvis att hårdbevaka den här galan.

Jag frågar thaivärldsmästaren Lina vilket som är roligast: thai eller MMA?

– Det beror på motståndet, men just nu är MMA en större utmaning och därför  kanske snäppet roligare.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.