Öberg missar MMA-debuten

Marcus Öberg är knäskadad och kan inte MMA-debutera 1 juni på Trophy MMA ll.

Organisationen skriver i ett pressmeddelande så här:

”Med mindre än 3 veckor kvar till Trophy MMA II har Marcus råkat ut för en knäskada under träningen och i dagsläget finns det inga uppgifter om hur allvarlig skadan är. Men det kan röra sig om flera månaders rehabilitering. Vi hoppas dock att få se Marcus göra sin MMA-debut i stället på Trophy MMA, när skadan är läkt och Marcus är redo. Denna match utgår alltså helt, men vi kommer att inom kort presentera en Special Fight som kommer ersätta Öbergmatchen.”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mr Ringside: Öberg missar MMA-debuten | Trophy MMA - 13 maj 2013

    […] älla: Mr Ringside | Stefan Alfelt Datum: 12 maj 2013 […]

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.