Froch vs Kessler veckans toppmatch

Kessler-Froch

Mikkel Kessler, till vänster, är säker på seger medan hemmaboxaren Carl Froch erkände att han var laddad men nervös inför lördagens supermatch i London. Foto: Stefan Alfelt

Under onsdagseftermiddagen hölls en presskonferens i O2 Arena i London med Carl Froch och Mikkel Kessler.
– Man vill prova något nytt i livet. Det gör jag nu. Jag är ute efter Carls IBF-bälte, det har jag aldrig haft, sa Kessler.
Själv sätter Kessler sitt WBA-bälte på spel lördag kväll inför absolut fullsatta läktare.
– Det blir inte större än så här. Att boxas på den här nivån, mot en man som Mikkel Kessler, sa Carl Froch från podiet varifrån inget trashtalk överhuvudtaget förekom.
Båda boxarna har väldigt stor respekt för varandra och det kan verkligen bli en fantastisk super mellanviktmatch.
– Jag är nervös. Min röst stakar sig, som ni kan höra. Jag är på väg att explodera inför den här fajten. Jag är så förberedd, stark, fit. Jag skulle inte kunna vara mer klar. Min motivation är enorm, sa Froch.
Kessler besegrade Froch 24 april 2010 i danska Herning. Många har undrat varför han nu tar risken med en bortamatch.
– Folk har frågat varför jag kommit till London för att möta Carl, men jag gav honom mitt ord redan 2010 då jag besegrade honom i Danmark. Då lovade jag att jag skulle komma till England för att ge honom en ny chans, förklarade Mikkel.
Som räknar med att vinna igen.
– Jag ska visa Carl att jag är bättre än honom även när vi boxas på hans hemmaplan, avslutade Mikkel Kessler med innan han lämnade podiet.
Det blir en match att se fram emot.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.