Boxaren som blev ett hett namn inom MMA

Amerikanskan Holly Holm är en av mina favoriter inom damboxningen (33-2-3).

Nu gör hon karriär i MMA (3-0).

I dag blev det klart att Holly Holm har skrivit kontrakt för fyra matcher med Legacy Fighting Championchip. Närmast går hon i ringen 19 juli och vi kan utgå ifrån att det är ett guldkantat kontrakt som Holm har tecknat.

31-åriga Holly ”The Preachers Daughter” Holm är inom boxningen rankad etta i världen i sin viktklass och kallas av många för den bästa pound for pound. Holm, som till vardags håller till på Jacksons Mixed Martial Arts, inledde sin proffskarriär inom boxning redan 2002 och har sedan dess vunnit flertalet olika titlar. Hon gick även en proffsmatch i kickboxning samma år som hon vann via TKO.

Senast Holm gick en MMA-fajt ko-besegrade hon Kattie Merrill.

Holly Holm har tidigare förklarat: ” I MMA är jag fortfarande en nybörjare, men jag är bara 31 år. En fajter är alltid en fajter. Jag har lärt mig mycket av boxningen, nu går jag vidare.”.

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.