”Jag är besviken, arg och irriterad”

Som Mr Ringside kunde berätta i går blir det ingen match för Lina Akhtar Länsberg på Trophy MMA 2 i Malmö eftersom hennes motståndare, danskan Maria Hougaard har blivit magsjuk.

Trist för arrangörerna.

Och naturligtvis oerhört trist för Lina som laddat för den här matchen under en lång tid.

På sin blogg skriver Lina bla: ”Jag är så besviken, arg och irriterad. Så jag kan inte tänka en enda sak som inte är dum nu. Vart ska jag göra av all energi och all uppladdning som man ligger inne med. Ja, jag vet att alla, även fighters kan bli sjuka och jag vill tro att Maria är en sådan tuffing så att hon inte ställer in om hon inte måste. Men samtidigt, om jag tittar tillbaka på alla de gånger som jag och Martin gått match fulla med värktabletter….”

Invägning och presskonferens i kväll. Ingen djärvare gissning att Lina då gnisslar tänderna. Nu får hon i stället koncentrera sig på att peppa maken Martin.

Jag lider med den hårt arbetande organisationen som först fick återud från skadade Marcus Öberg och så då återbudet från danskan.

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.