Nu börjar VM-uppladdningen för Therese

 • Helsingborgs Therese Gunnarsson befinner sig just nu i Stockholm för ett träningsläger med kickboxningslandslaget.

  Här kommer en kort rapport från en tjej som har skallen full av VM-tankar.

  – Detta är egentligen ett uttagningsläger till VM men jag har redan fått besked att jag är uttagen. Men oavsett så vill jag prestera bra på lägret oich det är bra att få en värdemätare hur formen är just nu och vad jag ska jobba mer på inför VM. Det ska bli kul att samlas hela landslaget. Jag var ju inte med förra året pga min titelmatch men nu är jag med igen. Ska bli kul att sparra med de duktiga tjejerna som ingår i uttagningen.

 • Jag kommer att ta hjälp av Mikael Bäckström även denna gången när det gäller uppladdningen inför VM och min fysträning. Vi kommer köra igång satsningen 12 veckor innan VM. Jag har varit i Brasilien en gång tidigare och det är ett sjukt vackert land. Hade varit nice att försvara min titel där…

  VM-guld för amatörer 2011.

  VM-titeln för proffs 2012.

  Therese Gunnarsson är i september  redo för ett nytt besök på den översta pallen.

  – Vi har en otrolig sammanhållning i landslaget och det betyder mycket, konstaterar Therese. Jag håller håller även på att jobba med vår gala nu med som är spikad till 9 november på Sundspärlan.

  Den här tjejen ligger sannerligen inte på latsidan…

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.