Skadad Haye siktar på Klitjko

David-Haye-och-jag

David Haye siktar fortfarande på Klitjko. Foto: Kent Hansson

David Haye går just nu med en skadad vänsterhand men det innebär inte att han gett upp hoppet om en match mot Vitalij Klitjko.

Haye räknar med att gå upp i ringen även mot den andre Klitjkobrodern – han har ju redan förlorat mot Vladimir. Det blir i så fall under 2014 och en förutsättning är att Vitalij vinner över WBC:S förste utmanare Bermane Silverne. Vilket knappast ska bli något problem.

Eventuellt kan det bli tal om en match mot snabbt stigande stjärnan Tyson Fury redan i höst för Haye. Ett i så fall kraftigt upphaussat brittiskt möte med många miljoner pund i potten när det avgörs i London.

3 kommentarer till “Skadad Haye siktar på Klitjko”

 1. 2 juni 2013 kl 16:35 #

  Varför kan inte Haye möta killen på bilden? Kanske i Malmö Arena. Härlig bild och en trevlig boxare vi träffade i Nürnberg.

  • 2 juni 2013 kl 16:40 #

   Det skulle ju skada hans karriär något alldeles våldsamt om han loosade mot en total nobody som mig. Tror aldrig han skulle ta risken. Jag däremot är beredd att kasta mig på rygg omedelbart för bara sisådär fem miljoner.

 2. 2 juni 2013 kl 17:22 #

  Ok, jag fixar reklam under dina skosulor. Så gjorde Mirror i England på en boxare..

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.