Om splittrade tankar och respektlösa personer

Klara Svensson sa till mig i går kväll att hon hade haft ont i magen hela dagen inför sin egen match. Malmöboxaren som i går vann sin tionde proffsmatch i Tyskland  har Frida Wallberg i sitt hjärta just nu.

Själv kände jag mig splittrad i går när jag skulle åka till danska Århus för att bevaka den stora galan med Erik Skoglund.

Det var svårt att koncentrera sig fullt ut.

Hela tiden for tankarna genom min skalle på Frida Wallberg som just nu kämpar på sjukhuset i Stockholm.

Nattsömnen här på hotellet i i Århus har väl heller inte varit den bästa. Man ligger alltid och funderar efter en hektisk galakväll och i går var det extra mycket surr i skallen med tanke på vad som har hänt Frida Wallberg.

De allra flesta kommentarerna på Facebbok uttrycker stor oro och kärlek för Frida. Det finns dock en och annan person som skriver espektlöst. Men det finns alltid ryggradslösa personer, utan empatisk förmåga,  som tycker sig veta bäst.

Efter Fridas tragiska olycka kommer boxningsdebatten att blåsa upp.

Jag kommer ge mig in i den debatten.

Men just nu vill jag bara se att Frida Wallberg blir frisk och får lämna sjukhuset.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.