Gunnarssons sommarlov: ”Kommer klättra i berg och flyga luftballong”

Sommar, sol och bad. Det är kanske inte så för alla våra kampsportare. Men lite avbrott i allt slit blir det ändå för de flesta av våra kampsportstjärnor. Först ut i vår serie ”Mitt sommarlov” är den regerande kickboxningsvärldsmästaren Therese Gunnarsson från Helsingborg.

”Mitt sommarlov  är inte direkt något lov. Jag arbetar hela sommaren förutom två veckors semester. Under tiden börjar jag även min uppladdning inför VM i K1 kickboxning som går 30 september–6 oktober i Sao Paulo i Brasilien. Jag har precis kommit hem från ett träningsläger i thaiboxning där jag tränade 15 pass på 5 dagar. Det var helt fantastisk träning, duktiga tränare och roliga människor att hänga med.
Tidigare i sommar var jag och mina två bästa vänner på konsert i Globen i Stockholm och såg Pink vilket verkligen var en upplevelse. Mer begåvad människa får man leta efter, hon kan sjunga, dansa, akrobatik och verkade dessutom väldigt trevlig och ödmjuk.
Jag har börjat så smått med en ny sport också, Roller Derby som är en kontaktsport som utövas på rullskridskor. Riktigt rolig och tuff sport. Jag rekommenderar verkligen alla tjejer att testa på detta.
Utöver detta har jag precis flyttat till en större lägenhet med balkong så det blir mycket att fixa med den innan jag kommit i ordning.
Denna sommar kommer jag att testa på nya och roliga utmaningar så som att klättra i berg och att flyga luftballong.
Nu hoppas jag att vädret blir bättre så man kan åka ut till någon mysig sjö och bada och grilla.
Glad sommar!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.