Jonathan – en informatör som brinner för sitt jobb

En proffsig informatör är guld värd för ett förbund.

Svenska Budo och Kampsportförbundet har i Jonathan Broberg en proffsig och engagerad informationsansvarig.

Jag är av den meningen att man måste brinna för den idrott man är satt att informera om – och Jonathan Broberg brinner verkligen för kampsporterna.

I mitt jobb som sportjournalist plöjer jag dagligen igenom en massa tidningar, hemsidor och bloggar. Jag förvånas att det finns så många usla hemsidor. Jag ska inte gå in på vilka förbund som administrerar dessa usla hemsidor.  En hemsida ska inte vara ett knastertorrt forum. En hemsida ska även kunna bjuda på intervjuer med aktuella idrottsmän, personliga krönikor och reportage.

Jag tycker att kampsports-Sverige kan känna stolthet över att ha en proffsig hemsida, som rakt igenom doftar kärlek till sporten.

xxx

Solen har gjort comeback här nere i södra Skåne-land.

Kanske ingen hisnande vattentemp, men 18 grader, när jag tog mitt kvällsdopp,  är ändå helt ok.

xxx

I eftermiddag roade jag mig med att titta lite på Youtube-klipp, såg bland annat Mike Tyson mot Brian Nielsen. Det var så att säga skott mot ett mål. Super-Brian var chanslös. Jag minns fajten i Parken i Köpenhamn 2001 som den var i går. Min tidning hade bett mig att bjuda Dallas, boxningstränare i Malmö Boxningsklubb, på galan. Det blev en fin kväll, både för Dallas och Mr Ringside. Jag kan dock tänka mig att Brian hade lite huvudvärk dagen därpå…

 

 

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.