Klaras sommarlov: Bada, grilla och käka jordgubbar

 • Klara Svensson, proffsboxaren från Höllviken, har haft en succesfylld proffskarriär. 10 matcher och lika många vinster. Nu är Klara hemma i Sverige och laddar batterierna. Så här berättar Klara för Mr Ringside om sommarlovet:

  ”När jag befann mig i Hamburg inför min senaste match 15 juni, utvecklade jag en längtan, nästintill en fixation för att få bada i havet. Det blir lätt så, när det är sol ute och det enda man själv gör är att svettas två pass om dagen och fokusera på att komma ner i matchvikt.

  Efter att jag kommit hem till Sverige fick jag äntligen ta mig ett dopp nere på Kämpingestranden, där jag som barn under sommaråret i princip varit bosatt. Det var lika om inte skönare än vad jag fantiserat ihop. Det är något renande med doften av vattnet, och det svalkar på ett mer uppfriskande sätt än vad saltvatten utomlands lyckas med.

  Förutom att få halvreligiösa upplevelser i havet så är semester för mig att kunna vara ledig på kvällar mitt i veckan för att umgås med mina vänner, att kunna tillåta sig under dessa veckor ett mer flexibelt träningsschema. Grilla, ha färska jordgubbar i frukosten, springa i shorts och t-shirt utan att riskera att bli sjuk på grund av köldskador!

  I sommar ser jag även fram emot en resa till San Francisco och San Diego! Jag hoppas på mycket sol så jag kan ladda kroppen ordentligt med d-vitamin inför årets kommande fighter!

  En glad skön sommar önskar jag alla mina kampsportskollegor!

  Vänliga hälsningar,
  Klara Svensson”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.