Simon Henrikssons sommarlov: Måste ta mitt första dopp i havet.

Simon Henriksson har fått sitt stora genombrott i år. Han boxas för Ystad och har ingen mindre än förre världsmästaren Armand Krajnc som tränare. Här är lite av Simons tankar inför sommarlovet.

”Mitt sommarlov ska mest bestå av extrajobb nu under semestertiderna, jag får passa på att tjäna lite pengar nu när det är lågsäsong med tävlingarna! Annars ska jag köra stenhård fysträning. Så det blir inte mycket till ett lov:) jag ska åka på någon sista minuten med min tjej kanske i augusti, det hade jag verkligen velat! Jag ska spendera tid med mina vänner och grilla en del , det är en riktig sommarkänsla för mig. Jag måste ta mitt första dopp också i havet det har jag inte hunnit i år. Så denna sommaren blir inte särskilt avancerad haha! Jag ska till tennisveckan 2 dagar i Båstad har aldrig varit där tidigare så vi får se vad jag tycker om det”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.