Här kommer Maria tillbringa sitt sommarlov

 • Proffsboxaren Maria Lindberg älskar sitt Malmö. Hennes favoritplats är Kallis, Ribersborgs kallbadhus. Det är på Kallis som Maria kommer tillbringa en del av sitt sommarlov.

  ”Det blir en sommar hemma i Malmö för mig. Jag har en del väldigt spännande saker på gång under hösten som involverar resande, så det blir till att spara semesterdagarna till det. Men jag klagar inte. Om solen bara tittar fram så är Malmö fantastiskt på sommaren. Mest tid tänker jag spendera på Kallis (Ribersborgs kallbadhus) som tveklöst är min favoritplats i Malmö. Där är det lugn och ro. Man kan basta, bada, sola, ligga och läsa, ta en fika. Vad som helst som faller en in. Jag älskar det stället!
  Att grilla är också sommar för mig. Visst är det så att ALLT är godare grillat? Jag gillar grillat i alla former och i alla sammanhang. Så fram med grillen så kommer jag på besök.
  Självklart kommer jag också att träna i sommar. Jag kör ganska tuff uppbyggnadsträning under sommaren. Inte så mycket fokus på boxningen utan mer styrka, smidighet och kondition så jag är stark när hösten kommer.
  Jag hoppas på massor av sol hela sommaren. Det tycker jag att vi alla är värda.
  Glad sommar, Maria.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.