Johanna Rydbergs sommarlov

 • Johanna Rydberg är regerande europamästare i thaiboxning. I slutet av månaden ska hon försvara sin titel  i Lissabon. Mellan hårdträning, diet, jobb och planerandet inför en 40-årsfest kopplat hon av med ridning och promenader med hunden.

  ”Sommarlov är ett fint ord…..men jag har inte haft sommarlov på väldigt länge faktiskt….
  Just den här sommaren kretsar det mesta runt träning inför EM och att jag just startat mitt eget företag som PT och kostrådgivare.
  Försöker fördela min tid mellan Träningsverket RAW i Landskrona och mitt privata gym hemma i Ramlösa och min egen träning på Helsingborgs muaythai.
  Utöver det har jag planerat en stor 40-års fest för min sambo och tränare som vi just avverkat i helgen, vilken krävt ganska mycket av mig då det var en överaskningsfest!!

  Annars tar jag mig tid för min hund med lite promenader, försöker rida när jag hinner och denna veckan blir det även lite Iron maiden-konsert i malmö!

  Det absolut bästa med sommaren är ju att det är ljust ute länge, man blir piggare och orkar mer!
  Just nu är det lite diet inför EM annars älskar jag grillat och glass i stora lass!!!!
  Ligger på ca 10-11 pass i veckan just nu, känner mig pigg ock stark och har ett bra flyt, har haft det lite tunt med matcher i år vilket gör att jag är riktigt sugen på att slåss!
  Om ca 2 veckor bär det av mot Lissabon och EM, längtar redan tills lottningen är klar och man får matchbesked, längatr efter adrenalinet som pumpar och glädjen i ringen”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.