Mikaela lovar: Det var inte min sista titelmatch

Mikaela Laurén är en boxare som gillar utmaningar. Det ska hon ha all heder av. Hon drog det kortaste strået i gårdagens VM-match mot Christina Hammer, men livet går vidare.
Det är dagen efter här i Dresden.
Jag tror inte att Mikaela lider av någon större VM-baksmälla. Hon gjorde en jämn match mot den tyske världsmästaren Christina Hammer och det var faktiskt inte många slag hon tog emot.
Så här skriver Mikaela på sin Facebook-sida:
”Friskt vågat hälften vunnet men jag kommer tillbaka starkare  Man lär sig alltid av motgångar och jag gjorde en mycket bra och jämn match trots att jag inte vann. Vi ser framåt och hoppas på att kamma hem fler bälten i min egen viktklass i framtiden istället  Tack för all otrolig hjälp och support till bla mina grymma coacher Carlos Echegaray Stefan Fernström Vassili Boguslavski Val Echegaray och mina föräldrar Thomas Lauren och Kerstin Laurén för att ni tror på mig  Och miba underbara vänner och syskon. Utan er vore jag ingenting. Jag blir fortfarande bättre och bättre och detta var inte min sista titelmatch  Känner mig starkare än någonsin och vet vad jag kab åstadkomma i ringen. Vila, nya planer och sen back on the ribf for some more action. Thanks for everyone who believe in me  It means the world2.”
 Ingemar Johansson fick frågan efter förlustmatchen mot Floyd Patterson: ”hur känns det att vakna upp utan att vara mästare? Ingo  svarade: jag har vaknat upp många dagar utan att vara mästare”.
Mikaela vaknade upp utan att vara mästare. Naturligtvis är hon besviken, hon kom ju hit här för att boxa hem två bälten. Men jag tror inte det dröjer alltför länge förrän vi får sen henne i ringen igen.
En fighter ger sig inte så lätt och Mikaela är en fighter.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.